2015. február 27., péntek

Dim lovak

Megint elővettem egy MUK-omat. Jó lenne befejezni őket. Talán most nem tolakszik eléjük semmi. Egyedül a Lizzie Kate gombfelvarrás és a babaköszöntő feliratok varrni való, ami egy picikét félre tetettheti velem. :) Na most a lovakat bököm. Íme így állt tegnap este:

2015. február 22., vasárnap

Babaköszöntő.

Húgom kislányának születésnapjára készült ez a babaköszöntő. A szülinapon felkerülnek az adatot és megy a keretezőhöz a mű. A várható időpont április. Már nagyon várjuk az angyalkát. :)
Naná, hogy neki is Tatty Teddy. :) Igaz Lilla köszöntője egy RTO baby, de az Én lányomnak is készült Teddy, a törölközőjét díszíti.

2015. február 12., csütörtök

Humbugok.

A múlt héten készítettem el ezt a leveldulás humbug mintát. Nagyon jó kis minta. Speciális öltésekkel és francia csomókkal, na meg kézzel festett fonalakkal is kivarrom majd. Na az már nem is ez lesz akkor, de mégis! :)
Ez a minta dmc fonalakkal készült 32-es len vászonra. A kedvenc színeim.

Tegnap befejeztem a hímzést és felvarrtam a gyöngyöket egy korábban megkezdett leveles humgomra. 32-es lenvászonon, anchor fonalak és mill hill gyöngyök.
Anyukámnak nagyon megtetszett, lehet nem is humbug lesz belőle. :)


2015. február 7., szombat

Készre jelentés! :) Lilla magasságmérője utolsó fázis.

Na most lehet agyalni, ötletelni, hogy mit is kezdjek vele. 1 méter hosszú minta. Keretezzem vagy falvédőnek varrjam körbe patchworkkel? Nem tudom. Jaj......
Őszintén megvallom, hogy nagyon jó kis minta. Jó varrni. Nem túl sok szín van benne. Minden színből 1 motring elég volt. Ez most Anchorral készült Zweigart Juliana 28-as vászonra. Ez a kedvenc anyagom. Csak úgy szalad a tű benne. :)