2010. december 31., péntek

Nyeremény!

Az évben utoljára derül fény a titok egyik részletére a többit csak átadás után! Ezekből a fonalakból 2-2 db-ot fog kapni a nyertes!

2010. december 30., csütörtök

Kaktuszom

Kinyílt! :D

Nyeremény!

Mindent nem árulok el! Hogy legyen meglepetés is a csomagban! De azért a húzásig még ezt az elmondok és utána majd, ha megkapta a nyertes a csomit meg mutizom még mi volt a csomiban! Néhány anchor fonalacska is utazik!

2010. december 29., szerda

Nyeremény!

Azt gondoltam olyan dolgokat válogatok össze a nyeremény csomagba, amit nem feltétlenül vennétek meg, de nagyon szépek! Szép-szép, de nem tudom mit csinálnék vele, de addig addig nézem, amíg meg nem jön az ihlet! :D A következő  meglepetés ez a flexi hoop! 7,5cm magas, ha jól emlékszem!

Mary Wigham SAL Hungary

Körbeértem! Hát a kép nem az igazi! Most kivételesen a meló helyen készítettem! De itt legalább van hely!
 

2010. december 28., kedd

2010. december 27., hétfő

Szépség

Első alkalommal virágzott ki kaktuszunk! Nagyon meglepődtem, amikor mintarészlet fotózásakor észre vettem. Nagyon örülök neki, mert eddig csak akkor virágzott kaktuszunk, ha úgy vettük! :D

Nyeremény!

Még egy összetevőt elárulok! Fémes hímző! Konkrétan DMC light effect lesz! Milyen szín? Na majd azt is meg mutizom, de nem most! :D
A sorsolást elsején édesanyám segítségével fogom elvégezni! Amint felébredtünk az Új Évben!

2010. december 26., vasárnap

Nyeremény!

Elnézést kell kérjek tőletek! Azt ígértem, hogy minden nap elárulok valamit a nyereményről. De mindig közbe jött valami! Vagy nem maradt időm vagy elfelejtettem lefotózni a fonalacskákat!
A két Satin fonal, amit választottam a csomagba! Íme:
Remélem tetszik nektek!
Lefotóztam még valamit! A héten azt is megmutatom nektek! :D

Karácsonyi termés!

A zöld nem volt benne az eredeti tervemben, de nagyon megtetszett!
 
 

Újabb részletek!

Befejeztem a kéket és még egy piros is elkészült karácsony előtt!
 

2010. december 23., csütörtök

További részletek!

Tegnap itt tartottam! Az éjjel is haladtam valamennyit, bár nem sokat! De majd azt is mutizom, most a tegnapi helyzet jelentés!
 
 
 
A barnából narancsba átmenő fonalacska nem volt benne az eredeti tervembe, ott a fekete-fehér lett volna, de az nem tetszik! :D Ez viszont annál inkább!

2010. december 22., szerda

Kék sarkocska!

Befejeztem a kék részletet! Fekete-fehér vegyessel!Játék!

Minden nap elárulok valami a nyeremény ajándékkal kapcsolatban, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog! :D Remélem izgultok ti is!
Lesz benne DMC Satin fonalacska! Milyen? Nézz vissza holnap és talán holnap ezt árulom el! :D

2010. december 20., hétfő

Játsz és nyerj!

Játék!
Jelentkezési határidő: December 31 éjfél!
Sorsolás: Az Új évben!
Nyeremény: Mindenféle jó, keresztszemeshez! Általam elkészített meglepetés csomagocska!
Részvételi feltételek!
A játékban bárki részt vehet akinek van blogja! Akinek nincs az pedig úgy tudja kiváltani magát, hogy like-ol és megjelenteti a facebookon a blogomat ez által! Bármelyik bejegyzés amit érdekesnek tartasz és like-olsz jó lesz cserébe!
1. Legyél rendszeres olvasóm! (ha még eddig nem voltál,most itt az idő!)
2. Hagy egy bejegyzést az oldalamon. (Na de nem itt! Ne legyen már olyan könnyű! Szólj hozzá valamelyik eddigi bejegyzésemhez! Előny, aki már hozzászólt eddig, azt elfogadom!) Itt is, hogy tudjam beneveztél!:D
3. Tedd ki a blogodra a játék felhívásomat!
HOGY IZGALMASABB LEGYEN MINDEN NAP ELÁRULOK VALAMIT AZ AJÁNDÉKRÓL, NYEREMÉNYRŐL!!!!!!!!!!

2010. december 18., szombat

Újabb részletek!

Mintakendő mindörökké! Nagyon szeretem csinálni, változatos és izgalmas!


Várakozás!

A héten nem érkezett meg semmi! Remélem a jövő héten megtörik a sor és kapom a pakkokat! Nagyon sok szép dolgot vásároltam! Meg kell érkeznie jó pár dolognak az év végéig, ha jövőre minden nap el akarok készíteni egy ékszert! Ami eleve lehetetlen vállalkozásnak tűnik! Annyival szeretném kiegészíteni a projektet, hogy közzé fogok tenni minden mintát, amit elkészítek. Saját leírással vagy pedig hivatkozás formájában!
Sok szép mintát kaptam, sok ötletem van! Mivel még életemben nem fűztem gyöngyöt ezért a kezdeti lépések, botladozások nagyon érdekesek lesznek! Virtuálisan mekkora pofára eséseim lesznek!
Na arra kíváncsi vagyok! :D

2010. december 10., péntek

Második pakk.

Ma is jött pár apróság! Annyi mindent vettem, hogy a férjem már letiltott! A kezdő készlettől már fényévekre vagyok! De egyszerűen nem bírtam abba hagyni! :D

2010. december 7., kedd

Első!

Megérkezett az első csomagocskám! Amikor átvettem a postástól nagyon megörültem, hogy csörög, zörög a boríték! Ebben biztos valami szép lesz! Nem is tévedtem! Sokszor nem az van a képen, ami a csomagban, de pozitívan csalódtam. Arról nem is beszélve, hogy nagyon gyorsan ideért! Nincs is Kína olyan messze! :D
Minden sokkal kisebb, mint amire számítottam! De annál szebbek!

MW SAL Még mindig!

Megrajzoltam az egész mintát xsd.-ben, közben pedig haladtam egy kicsit a varrással is! Volt olyan részlet, amit át kellett alakítani és egy kicsit arrébb is kellett pakolnom a dolgokat! Van olyan rész ami kicsit túl zsúfolt! Így megváltozott a kendő mérete. Nem néztem nekem kifér e majd így is, de muszáj lesz! :D Nem az a rész érintett, amit most varrok!

2010. december 3., péntek

Horgolt gyöngyékszer

Már tudom, hogy az horgolt az tényleg azt jelenti, horgolótű segítségével, horgolva készül a horgolt ékszer!
Most biztos sokan nevetnek rajtam! :D Ez van! Még jó, hogy vannak horgoló tűim! :D Legalább ennyi előnyöm van!

Horgolt gyöngyékszer

Sokkal nagyobb falat amit beterveztem, mint ahogy én gondoltam! Könnyelmű kijelentésnek tűnik a napi egy ékszer elkészítése! Na arról nem is beszélve, ha még el is készítem őket hogyan tudom minden nap ezt megosztani. Muszáj lesz kialakítanom valahol egy kis zugot ahol előre berendezett környezetben vakuval szép képet tudok készíteni, mert a természetes fényre nem várhatok. Sokszor estig dolgozom és ha el is készül munka után a gyártmányom leghamarabb este 8 lesz amikor kattintani tudok a géppel!
Arról nem is beszélve, hogy miket látok profi társaimnál! Rájöttem, hogy közöm nincs az ékszerkészítéshez! Egyszerű fogalmakon is elbukom! Egyáltalán mi az, hogy horgolt gyöngyékszer! Horgolás! Hát én szentül hittem, hogy ahhoz horgoló tű és fonal kell. Ékszert horgolni! Gyöngyből. Elkezdtem horgolni tanulni, de kötni se tudok egyenletesen. Ezek a dolgok arról szólnak, hogy sokat kell gyakorolni mire a kéz megtanulja hogyan dolgozzon egyenletesen. Ha még horgolótű is kell hozzá, mármint a horgolt ékszerhez, akkor azt hiszem le fogok hidalni!:D
Minden estere fel kell derítenem, hogy miért is ez a neve és valójában hogyan készül egy horgolt ékszer!

2010. december 2., csütörtök

Magdika ajándéka!

Még világos volt mikor hazaértem, de hiába, nem lehet jó képet csinálni már délután 3-kor sem!

MW SAL megint!

Most a mintakendőmet folytatgatom, ehhez volt kedvem!haladtam is egy keveset!
Összes eddigi kép Itt!

2010. december 1., szerda

Ajándék Magdikától!

A mi Magdikánk szerencsére nem lett galacsin áldozata! Névnapom alkalmából kaptam tőle egy gyönyörűséget, sajnos most nem tudom megmutatni, kizárt dolog lámpafénynél jó képet készíteni! De amint meg tudom oldani megmutatom őket! Nagyon sok ötletem támadt segítségével!

Mill hill gyöngyök!

Van sok szép doboz Mill hill gyöngyöm! Hímzéshez is alkalmasak, ezért felhalmoztam egy keveset belőlük az elmúlt időben! Nemrégen vettem neki cuki tárolókat is! De csak a bontottakat tettem üvegekbe! Pont 100 üvegecske telt meg, de azért most csak 20-at tettem ki lefotózni! :D Ugye milyen jól néz ki!