2011. június 12., vasárnap

Varrógép

Vettem varrógépet! Használtat! Inkább profi legyen nem kell új! na ez nagyon nem új! Az eladótól le is szedtem a képeket! Sajátot nem csináltam! Szépen varr és hímez! Csendes! Térdhajtásos! :D 13 progamos, van hozzá sok talp, lehet őket cserélgetni!

10 megjegyzés:

  1. Hűűű! Én is most készülök varrógépet venni, de nem merek használtat. Az a baj, hogy még nem nagyon értek hozzá, és félek, hogy rám sóznak olyat, aminek valami baja van. Valami tanács, hogy mire kell figyelni? :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok tanácsot adni, de mindenképpen úgy vegyél, hogy személyes átvétellel, nézd meg és próbáld ki, mielőtt kifizeted! Én a veterán vettem! Emailban szívesen meg mondom kitől és ki az aki még tudtommal megbízható!

    VálaszTörlés
  3. Mindkettő varrógép szerelő!

    VálaszTörlés
  4. Azt nagyon megköszönném! Ez a mail címem: gavaldik.emma@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Húha, várom a gyönyörűszép alkotásaidat, hogy aztán majd irigykedhessek. Vajon mint jelent az, hogy csendes, és hogy térdhajtásos? El sem tudom képzelni, hogy csendes lenne, gondolom, ez csak viszonylagos.

    VálaszTörlés
  6. Az általam eddig hallott gépekhez viszonyítva csendes! Térhajtásos: Nem taposni kell, hanem van egy kar, amit a térdeddel kel nyomi kifelé!

    VálaszTörlés
  7. Kíváncsian várom, hogy miket varrsz majd!

    VálaszTörlés
  8. Sok sikert az alkotásokhoz, tényleg elég komolyan néz ki.

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm!
    Teljesen kész vagyok! Ráz a gép! Zárlatos a motor benne. No comment! Csere! Holnap megyek a Neumannért, amit előzőleg kinéztem.

    VálaszTörlés
  10. gratulációm!én szeretem a vintage dolgokoat=)

    VálaszTörlés