2011. június 14., kedd

Varrógépem!

Sajnos a Bernina zárlatos volt, így mégis a Neumann lett a gépem! Elsőre Őt akartam, de a Berninának voltak extrái! Például: szabad karos! Ez van! De nem jártam rosszul, szerintem!

12 megjegyzés:

  1. Szuper kis kép ez, majd meglátod:) Pont ilyen van nekem is, csak az enyém burkolata sajnos hiányos...
    Jó varrogatást!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ez a kis fiókocska a gép aljában van? Annyira nem ismerem az enyémet - hiába vagy 20 éves, én nemigazán használtam, hogy azt sem tudom, rejt-e valamit az a nagy alja...

    VálaszTörlés
  4. nekem is hasonló van és nagyon szeretem :) meglátod sok örömöd leled benne!

    VálaszTörlés
  5. Én Neumannon kezdtem tanulni varrni, de az anyué, egy idő után vissza kellett adnom. Pfaffot vettem, nagyon szeretem, de a Neumannt is szerettem ám! Mondjuk, amióta belekóstoltam a szabadkar előnyeibe, azért tudom, mi a különbség:-)))

    VálaszTörlés
  6. Ilyen gépem volt kb. 25 évvel ezelőtt! Ezen tanultam meg varrni, csattogott-zakatolt, olyan hangos volt mint egy mozdony, de mindent lehetett vele varrni!

    VálaszTörlés
  7. Legyen vele szerencséd és varrj sok szép dolgot vele!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon csendes a gép! Szépen karban volt tartva, valószínűleg egy-két dolog új benne! A csévéléssel volt némi gond, de csak annyi, hogy olajos volt a gumi és csúszott! megtisztítottam, most már szépen teker! :D

    VálaszTörlés
  9. A fiókok, szekrénykék a doboza oldalában vannak!

    VálaszTörlés
  10. Szia Bakternő! Köszönöm, hogy bejelöltél. :-)Pontosan ilyen varrógépem van nekem is, már több mint 30 éve. Imádom, nagyon a kezemre áll és nem szeretem ennyire az új Berninámat, amit karácsonyra kaptam a férjemtől. Jaj, csak, meg ne tudja! :-) Semmi pénzért nem adnám a Veritasomat, nagyon jól döntöttél. Ezzel, aztán mindent tudsz majd varrni, a bőrtől kezdve a vastag farmer anyagig.

    VálaszTörlés
  11. Valakié ez is volt 30 évig! Kipróbáltam, de még sokat nem varrtam vele. Pedig sok tervem van, de mindig előre tolakszik valami más feladat, ötlet!

    VálaszTörlés
  12. Anyukámnak is pont ilyenje van! Még Németországból hozta sok-sok évvel ezelőtt. ^^ És még mindig tökéletesen működik.

    VálaszTörlés