2013. április 23., kedd

Sasos Dimensions

Elkezdtem egy nagy projektet is. Ajándék lesz. Aki kapja nem olvassa a blogomat, így nem fogja megtudni! Remélem. Apukámról van szó aki a 60. szüketésnapjára lesz meglepve vele. Egy kitárt szárnyú sas van a kép közepén. Jelenleg a haladós félöltésesseket csinálom. Egy hét munkája van benne. Ithhon csak ezt bököm, amíg a naptárakat a vonaton, váróteremben...., ahol lehet :D
Eddig 5 szín felhasználásával dolgoztam. 28-as bézs színű len vászonra. 3-4 szállal.


6 megjegyzés:

  1. Hatalmas munkába vágtad a fejszéd! Felteszed a kész kép fotóját is? Ahhoz viszonyítva jól látjuk akkor a haladásodat:)
    Mikor tölti be apukád a 60. szülinapját?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Természetesen, ha kész lesz mutatom majd. A Terveknél megtalálhatóak mindig az épp alakuló munkáim. De gondoltam nem teszem ki a bejegyzésbe, hátha lesz kedve az olvasóknak találgatni. :) Ja és Apu Szeptemberben tölti a 60-at. De Júliusra kész szeretnék vele lenni, mert a szülés után nem tudom mennyire fogok tudni hímezni. :)

      Törlés
  2. Az én első gondolatom is az volt, Nagy fába vágtad a fejszédet. De egy szeretett szülő mindent megérdemel:))Várjuk a kész képet is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van. Megéri érte dolgozni. Mindig azt kapom, hogy magamnak hímezzek, ne nekik, majd hímzek nekik is. De Én meg úgy vagyok vele, hogy több időm lesz arra még. Most ez a fontos. :)

      Törlés
  3. Hűha ez hatalmas lesz. ha jól emlékszem a képére:-)
    Kitartást kívánok hozzá sokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Elég haladós, mert csak a sas lesz xszem és itt fenn még nagyok a pacák, gyorsan megy. :)

      Törlés