2018. március 11., vasárnap

Szünet

Többektől megkaptam a kérdést, hogy mostanában nem hímzek? Hát nem! :) Egyéb dolgok foglalnak le. Sorozatokat nézek. Olvasok. Színházba járok. De voltunk cirkuszban is. Nem az első alkalom, hogy kicsit félre teszem a böködést néhány regény miatt.

Újra megnéztem a három Outlander évadot, majd újra elolvastam az első három kötetet. Diana Gabaldon nagyszerű író. Majd nekiestem a 4. kötetnek. Bár annyira nem taglózott le, mint az első három. És nagyon várom az ebből készülő évadot.

Aztán végre megjelent magyarul Dan Brown Eredet című könyve. Amit szinte felfaltam. Ismét Robert Langdon a főszereplő. Nem kétséges, hogy már írják a forgatókönyvet belőle. :)
És most olvasom a Bújócska című történetet. Hát nem ugyanaz a kategória mint a többi.
Sorozat szinten megnéztem a Szolgálólány meséje című sztori első évadát, tervezem a könyvet elolvasni. Valamint az író egyéb műveit is.
Hétfőn nézzük meg színházban a Nyomorultakat. Újra el fogom olvasni a könyvet is, persze tegnap megnéztem az egyik fim feldolgozást, amíg Lilla aludt. És valószínűleg pár egyéb Ugo könyv is bekerül az olvasási listámba. De még ott vannak Cassandra Clair legújabb kötetei és. Valamint pár hét és kertészkedni kell. Hamarosan kiskutyánk is lesz. legalábbis tervben van. :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése