2011. január 14., péntek

Mintakendő első lépsek

Addig válogattam az anyagok között, amíg el nem döntöttem, hogy 25ct-s Ice Blue Zweigart anyagot használom! Levágtam, körbe férceltem 10-essével és körbe varrtam, hogy nem foszoljon az anyag és már neki is estem a varrásnak. Végül egy kockánkénti xek mellett döntöttem. Igaz, így nagyon apró lesz, de gondoltam "majd csak megbirkózok vele valahogy". Kiválasztottam egy közép kéket és neki is estem az első blokknak. 2 szállal varrom, először aggódtam sok lesz, de azt gondolom jól néz ki! Vakuval lámpafényben nem igaziak a képek, de nem bírtam tovább várni, meg kellett mutatnom nektek! Na milyen?

9 megjegyzés:

  1. Szép lesz, de nagyon aprólékos munka! Viszont nem lesz akkora, mint egy választási plakát!

    VálaszTörlés
  2. Csak majdnem...:) De tényleg nagyon szép.

    VálaszTörlés
  3. 30x30 cm + a ráhagyás! Pont jó a mérete! Nem túl nagy és nem is kicsi! Nem egy fonalzabáló! Ha 2essével mennék akkor 60*60! Az se túl nagy! Akkora a mary-m!

    VálaszTörlés
  4. Én is 25-ös anyagban gondolkodtam ehhez a kendőhöz, néztem én is ezt az anyagot :) Tök jó anyagaid vannak! Én is nézegettem már, hogy milyen kékkel csinálnám... még nem tudom :)

    VálaszTörlés
  5. Judd érdeme, tőle van az anyag! :D
    Te is kékkel hímeznéd?

    VálaszTörlés
  6. Igen, kékben gondolkodtam. Mert a Mary ugye piros, barna, fekete, és hogy ne legyen két teljesen egyforma, nehogy megunjam a színeket ;)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik (a kék szín az egyik kedvencem)! Le a kalappal, hogy ilyen szép mintát szerkesztettél!

    VálaszTörlés
  8. -Én gondoltam zöldekre, pirosakra, lilákra is, de majd egy másik mintát! De arra még nem gondoltam, hogy milyen mintát kéne tervezni! :D

    -Köszönöm Adulka!

    VálaszTörlés